Гра Покер Квест

"Покер Квест" - це фентезійна гра, в якій ви будете проходити різні квести, битися з морем монстрів, використовуючи звичайну колоду гральних карт. Багато босів яких ви повинні будете обіграти. Відкрийте для себе цей неймовірний світ пригод, пройдіть через безліч монстрів. Кожен рівень буде супроводжуватися новими локаціями. Ви будете в ролі самотнього лицаря, який поневіряється по всьому світу, винищуючи різних чудовиськ та іншу нечисть. Великий і дуже цікавий світ, наповнений різними чарівниками, драконами, лицарями, а також величезними замками. Також ви можете грати з різними поліпшеннями, але вони вагомо можуть спростити гру.

Як грати?

Як грати? Перед початком гри вас потрібно буде вибрати яким саме персонажем ви будете грати. У кожного з героїв є свої унікальні навички, спорядження і різні здібності. Тут ви зможете грати різними стилями, більше атакувати або може ви любите грати від захисту, який стиль вам більше до вподоби?

У бою ви будете збирати різні комбінації карт, за рахунок суми карт, можна буде атакувати противника, або використовувати ці очки на свій захист. Тут не все залежатиме від вас, ніхто не знає, які карти вам можуть випасти. Прокачуйте головного героя після виснажливих сутичок, намагайтеся виходити переможцем у грі. Бажаємо приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Покер Квест, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Покер
4.2553191489362 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 47)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Poker Quest.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 47 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри