Гра Король покеру 2

"Король покеру 2" повністю російською мовою. Техаський холдем одразу затягне вас у свій кругообіг карткового світу, в якому ви зможете стати чемпіоном покеру! Але навіть для тих, хто тільки перший раз хоче спробувати свої сили і навчиться грати в покер, зможе спокійно це зробити. Насправді гра дуже проста в освоєнні, але, звісно ж, без хорошого везіння тут не обійтися. Як багато хто знає, карти люблять везучих! Перед початком вашої подорожі ви можете пройти дуже гарне навчання і швидко навчитися грати.

Ваша історія починається з того, що ви, юний ковбой, який прибув в останнє місто Амарілло для гри в покер, щоб зіграти на турнірі, але все змінюється, коли ви дізнаєтеся. Призначено нового губернатора в місті, люди бояться змін, новий губернатор забороняє покер. Ваше завдання запобігти зникненню покеру, і продемонструвавши в Амарілло, що покер - це значно більше, ніж азартна гра! Опісля ви мандруватимете різними містами та потраплятимете в різні історії, а також братимете участь у різних турнірах і покращуватимете свою репутацію. Репутація вам буде потрібна для кращих турнірів.

Як грати?

За ігровим столом буде до 8 гравців. Кожному буде роздано по 2 карти, а також після ставки на ігровий стіл круп'є роздасть спочатку базові 3 карти, і потім ще два рази по одній карті. Потрібно збирати комбінації карт, їх всього 10, їх ви можете дивитися відразу під час гри в правому верхньому кутку. Станьте найкращим гравцем у Техаського покеру, удачі!

Тут розташована онлайн гра Король покеру 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Покер
3.8277066356228 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 859)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Governor of Poker 2.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 859 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри