Гра Мафія Покер

Гра "Мафія Покер" - це світ підпільного покер-клубу, де збирається весь злочинний світ мафії. Вам доведеться на деякий час стати одним з цієї мафії! Ваше завдання - виграти турнір, в якому братимуть участь ще чотири людини крім вас. Ваша доля в тому, що ви великий картковий професіонал і вам випала така доля обіграти всіх найкращих покерних морозників. Ставки будуть як ніколи великі, ви тільки уявіть у ті часи якими грошима були 10 000$! Початкова ставка для внеску буде саме ця сума, на кону стоятиме цілий статок у вигляді 50 000$.

Ставки ви будете ставити фішками відштовхуючись від розданих вам карт, якщо карта буде хороша, то обов'язково потрібно буде підвищувати, якщо карти будуть не дуже, то, можливо, краще буде і спасувати. Але також ви повинні відчувати коли буде хороша карта, а коли погана. "Мафія Покер" - це така гра, яка ніяк не може обійтися без величезного везіння.

Проведіть гарно час у техаський холдем-покер із дуже сильними суперниками! Але потрібно обійтися без насильства - карти всі повинні вирішити, хто буде картковим королем Американського підпільного світу. Ваше завдання - мати найвищу комбінацію з п'яти карт, яка складатиметься з двох карт у гравця на руках і п'яти карт на столі. Виграє той, у кого буде найкраща комбінація карт. Чи зможете ви все це виграти?

Тут розташована онлайн гра Мафія Покер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Покер
4.0978260869565 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 92)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Mafia Poker .
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 92 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри