Гра Коридор

Гра "Коридор" - також відома як лабіринт, це логічна онлайн гра, заснована на відомій настільній грі з назвою Quoridor. У гру грають всього 2 гравці на квадратному ігровому полі розміром 9 на 9, яке складається з 81 клітини. Ця гра дасть Вам змогу перевірити свої стратегічні й тактичні здібності. Кожен гравець представлений своєю фішкою синього або червоного кольору, яка може ходити в будь-який бік, але всього лише на одну клітинку. Гравці можуть перестрибувати один через одного, але для цього їм потрібно перебувати поруч. Обидва гравці починають гру в початкових точках, на першому ряду ігрової дошки, кожен зі свого боку.

Гра має багатокористувацький онлайн режим і офлайн режим на одного гравця, який може грати проти бота. Бот це простий комп'ютер зі штучним інстинктом, граючи з яким, можна гарненько підучитися. У багатокористувацькому режимі, вам потрібно просто викликати на гру будь-якого гравця, який перебуває в мережі зі списку запропонованого в ігровій кімнаті.

Як грати?

Мета гри - швидше за суперника дістатися до протилежного боку дошки. Кожен хід пропонує 2 варіанти дій - пересунути фішку на одну клітинку або поставити "стіну". Намагайтеся заблокувати суперника, але й самі не потрапити в глухий кут. Перемагаючи інших гравців, Ви заробляєте рейтингові бали і просуваєтеся вгору по таблиці лідерів. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Коридор, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.4347826086957 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 23)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Quoridor.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 23 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри