Гра Лудо Зірка

Лудо Зірка - ще одна новенька кумедна настільна гра, яка вимагає від гравців логічного мислення. Багато що залежить від удачі, адже гра проводиться за допомогою кидків грального каменю або кісток, які й визначають шанси на перемогу. Гра грається серед 2 або чотирьох гравців, які грають на одній дошці, що має квадратну форму. Дошка завжди розділена на 4 області, жовтого, зеленого, червоного і блакитного кольорів. Кожен гравець займає свою область і має 4 фішки, які потрібно провести в середину ігрової дошки. Перемагає той, хто першим проведе всі свої фішки в потрібну область у центрі поля.

Гра має 2 основні режими: один проти одного та гра проти комп'ютера. У будь-якому з режимів можна грати удвох, а можна вчотирьох.

Як грати?

Просто починайте гру, обирайте один із режимів, встановлюйте потрібну кількість гравців і починайте. Нехай вам посміхнеться удача і ваші ходи будуть найдовшими. Кидайте гральний кубик і сподівайтеся на успіх. На кубику можуть випадати цифри від 1 до 6. Цифра 6 позначає подвійний хід і дозволяє виводити фішки зі свого початкового місця. Ви можете грати відразу всіма фішками, а можете провести кожну з них по черзі. Стратегію гри визначаєте ви самі, а отже гра досить цікава та інтелектуальна. Варто зауважити, що якщо фішка суперника потрапляє в одну клітину з фішкою іншого гравця, одна фішка вибиває іншу і та повертається на свою колишню позицію. Дві або більше фішок одного гравця в одній клітині утворюють щит, який не дає супернику вибивати їх. Спробуйте провести свої фішки до перемоги швидше за інших гравців і ви здобудете перемогу!!!

Тут розташована онлайн гра Лудо Зірка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лудо
3.4375 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 16)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ludo Star.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 16 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри