Гра Лудо Королівство

Веселіться з друзями, граючи в гру "Лудо Королівство" онлайн! Гра відрізняється від класичного Лудо дизайном і змістом. Ви будете грати в ролі героїв, принців, королів і королев, які битимуться за своє королівство. У кожного гравця буде своє королівство, свого кольору і свої воїни (фішки), якими він ходить. Ігрова дошка перетворилася на поле бою, де відбуватимуться справжні битви!

Гра складається з 3 режимів: Проти бота, Багатокористувацька гра в режимі онлайн і приватна гра. У першому режимі ви зможете грати проти ботів у режимі на 2 і на 4 гравців. Другий режим це гра з випадковими реальними людьми з різних країн світу і різних міст. І останній режим це приватна кімната, на яку ставиться свій унікальний пароль, а інші гравці можуть приєднаються до цієї гри за паролем і ніяк інакше.

Як грати?

Обирайте ігровий режим і приступайте до гри! Для перемоги потрібно, як і завжди, перемістити свої фішки в центр ігрового поля швидше ніж це зроблять інші гравці. Для цього натисніть, щоб кинути кубик і перемістити свої фішки вперед. Для початку, потрібно вивести кожну фішку зі свого будинку, викинувши цифру 6 на кубику. Після цього потрібно вести всі свої фішки по колу, поки вони не досягнуть свого проходу до центру і не закінчать свою гру. Гравець, який виводить усі свої фішки в центр дошки першим - перемагає, а решта гравців продовжують гру за друге і третє місце.

Тут розташована онлайн гра Лудо Королівство, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лудо
2.3333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 27)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ludo Kingdom.
  • Вона отримала оцінку 2.3 з 5, проголосувало 27 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри