Гра Лудо Життя

Лудо Життя - чудова гра, в яку можна грати онлайн і безкоштовно. Правила цієї чудової онлайн-версії популярної настільної гри такі самі, як і в класичній настільній грі, в яку ви грали давним-давно. На початку ви повинні вибрати, якого кольору ваш будинок, а потім почати грати.

Гра має 3 основні режими: проти комп'ютера, проти живих людей і приватна гра. Перший режим дає можливість грати поодинці проти одного або трьох комп'ютерів. Другий режим це гра з випадковими живими гравцями в режимі онлайн, які можуть перебувати в будь-якій країні і будь-якому місті. І третій режим, це приватна гра за паролем, яка дає можливість зіграти зі своїм другом або знайомим в окремій ігровій кімнаті, де вам ніхто не завадить.

У цій грі "Лудо Життя" всі події відбуваються так само, як і в справжньому житті. Спочатку ви вириваєтеся вперед, потім вас спіткає невдача, потім ви знову попереду і знову вас обганяють інші гравці, а ваші фішки опускаються на саме дно. Як і в житті, в цій грі багато що залежить від випадковості. Від кидків кубика залежить дальність ходу, а це вже везіння, яке в кінцевому підсумку, може випередити переможця і переможеного.

Як грати?

Придумайте собі ігровий нік і вводьте його в потрібне поле. Виберіть один із прикольних аватарів, потім виберіть режим гри і приступайте. Кидайте гральний кубик і стежте за цифрами, які випадають. Цифра 6 дає змогу вивести свою фішку з дому і завжди дає подвійний хід. Усі прості цифри від 1 до 5 просто дають можливість ходу на кількість клітинок, що дорівнює цифрі, яка випала на кубику. Основна мета - швидше за всіх провести всі свої фішки на фініш. Хто ж переможе в цій життєвій грі? Давайте грати і перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Лудо Життя, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лудо
4.8064516129032 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 31)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ludo Life.
  • Вона отримала оцінку 4.8 з 5, проголосувало 31 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри