Гра Парчісі

Гра "Парчісі" один із варіантів гри схожих на "Лудо", який відрізняється деякими правилами. Парчісі є однією з найвідоміших настільних ігор (вона також відома як Pachisi або Parchis). Концепція цієї кумедної настільної гри Парчісі зрозуміла. Чотири гравці повинні перемогти своїх супротивників, перемістивши всі свої фішки в центр ігрової карти, раніше ніж інші суперники. Центр карти називається будинком. Крім цього, ігрова дошка має 4 кола по кутах, які є будинками для всіх гравців. Кожен гравець має по 4 фішки свого кольору і може ходити ними по ігровій дошці, на якій є спеціальні комірки для кроків.

Основною відмінністю Парчісі від Лудо є кидок двох каменів. Кожен гравець кидає не один, а два камінчики і на них випадають цифри від 1 до 6. Гравець ходить першу цифру і другу. Якщо випали однакові цифри, гравець кидає кістки ще раз. Щоб вивести фішку з дому, не обов'язково викинути цифру 6.

Як грати?

Класична гра Парчісі. Коли прийде ваша черга, кидайте кубики та рухайте фішками, щоб дійти до кінця. Обирайте ігровий режим і приступайте! Ви можете грати проти справжніх гравців, якими можуть бути ваші брати, сестри, батьки або друзі. Вони можуть сісти поруч із вами і битися в цій захопливій грі. Якщо хочете грати поодинці, тоді вам підійде режим проти комп'ютера. Ви можете встановити одного, двох або трьох суперників-ботів, які також будуть відмінно змагатися з вами, граючи на одній дошці.

Виконуйте круті кидки, щоб отримати найбільшу дальність ходу. Слідкуйте за своїми фішками, намагайтеся не втрачати їх і не давайте суперникам повертати ваші фішки в будинок, інакше ви програєте.

Тут розташована онлайн гра Парчісі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лудо
3.7692307692308 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 13)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Parcheesi.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 13 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри