Гра Парчісі від Casual Arena

Парчісі від Casual Arena - класична настільна гра, заснована на Лудо, з різними варіантами по всьому світу. Версія Casual Arena включає в себе кілька режимів гри, зокрема гру з 1 або 2 кубиками, остання відома як Супер Парчісі. Ви можете грати матчі для 2, 3 або 4 гравців або парні матчі і вибирати між декількома платформами: iPhone, iPad, телефони і планшети Android і, звичайно ж, веб-браузер (ПК, Linux або Mac).

Грати в Парчісі на Casual Arena можна безкоштовно, але є деякі необов'язкові доповнення, які не безкоштовні і є ексклюзивними для VIP-статусу, наприклад, деякі дошки і дизайни. У Парчісі є кілька варіантів, таких як: Парчіс, Лудо і parqués, кожен з яких узятий з оригінальної індійської гри Pachisi. Вона перетворилася на одну з найулюбленіших ігор як для молодих, так і для літніх людей.

Parcheesi Casual Arena доступний англійською, французькою, іспанською та португальською мовами.

Гра доступна як для новачків, так і для гравців з великим досвідом, оскільки ви можете помірятися силами з іншими реальними супротивниками вашого рівня або зіграти проти комп'ютерів (ШІ), щоб відточити свої навички.

Існують і інші цікаві моменти в грі Парчісі Casual Arena. Говоріть у приватному та загальнодоступному чаті: спілкуйтеся з іншими користувачами на платформі приватно в приватному чаті або публічно в загальнодоступному чаті. Багатокористувацький режим Парчісі: грайте проти своїх друзів або проти інших випадкових супротивників на платформі в багатокористувацькому режимі гри. Додайте їх до свого списку друзів, щоб грати проти них у майбутньому. Тренувальний режим: потренуйтеся грати проти ботів (ШІ) і відточите свої навички в онлайн-грі парчі. Легко запросити матч-реванш у разі програшу матчу.

Як грати?

Вибирайте будь-який режим гри і приступайте. Ви можете налаштувати аватар і змінити своє ім'я в налаштуваннях профілю. Приступайте до гри в офлайн-режимі або почекайте, поки виконається пошук випадкових гравців в онлайн-режимі. Кидайте гральні кубики (кістки) і виконуйте ходи своїми фішками. Проведіть всі 4 фішки по колу і доставте їх у центр ігрової дошки, це принесе вам перемогу. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Парчісі від Casual Arena, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лудо
2.6666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Parcheesi Casual Arena.
  • Вона отримала оцінку 2.7 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри