Гра Лудо Герой

Гра "Лудо Герой" - оновлена, яскрава і барвиста версія відомої настільної гри - Лудо. Чи станете ви героєм класичної настільної гри в цій захопливій онлайн-версії? Виберіть свій аватар, перш ніж кидати кістки. Чи зможете ви доставити всі свої жетони в зону фінішу, поки ви граєте проти комп'ютера або граєте проти інших реальних людей з усього світу? У грі вам доступно 2 основних режими, проти комп'ютера і проти живих людей, і в кожному з режимів ви можете грати удвох, або вчотирьох.

Як грати?

Киньте кубики Людо і перемістіть свої жетони, щоб дістатися до центру дошки. Переможете інших супротивників і станьте королем Людо в цій багатокористувацькій грі. Просто введіть свій ігровий нік і грайте проти справжніх гравців з усього світу. Грайте з ботами в режимі на 2 або 4 гравців, щоб навчитися грати, а потім вже приступайте до справжнього онлайн режиму.

Правила залишаються колишніми. Гравці по черзі кидають кубик і саме він вказує випадкове число від 1 до 6. Якщо випадає 6, гравець може перемістити свою фішку на початок шляху. Якщо шість випадає ще раз, він переміщує ще одну фішку. Якщо на полі немає фішок для переміщення, то право ходу передається наступному гравцеві. Гра триває доти, доки один із гравців не перемістить усі свої фішки в центр дошки. Тоді він виграє, стане героєм Людо і здобуде перемогу над іншими гравцями. Звісно ж у наступній грі все може змінитися, але здебільшого все залежить від удачі!

Тут розташована онлайн гра Лудо Герой, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лудо
4.7380952380952 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 168)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ludo Hero.
  • Вона отримала оцінку 4.7 з 5, проголосувало 168 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри