Гра Швидке Лудо

Кидайте кістки і перемагайте інших гравців на дошці лудо в грі "Швидке Лудо". Ця гра дуже цікава і підходить для будь-якого віку. Гравцям доступно всього 2 режими гри, проти гравців або проти комп'ютерів. Гра має досить швидкий темп і це дуже прикольно, адже вам не доведеться довго чекати, все вирішиться гранично швидко!

Раніше в цю захопливу нову гру грали індійські королі та королеви. Ви повинні мислити стратегічно, оскільки боти в цій грі досить розумні! Потрібно грати за тактикою, ходити однією фішкою і потрапляти на ту саму клітину, де розташовані фішки суперників, щоб відправити їхні жетони назад на початок. Квадрати, позначені зірочкою, захищають вас та інших гравців від вибивання. Спробуйте перечекати ходи інших гравців, використовуючи клітку із зіркою як безпечне місце, поки інші гравці не пройдуть повз.

Як грати?

На початку Ви можете налаштувати імена та обрати кількість гравців. Щоб перемогти, потрібно дістатися до середини ігрового поля. Кидайте кубики і переміщайте свої жетони вперед по колу. Ви повинні викинути цифру 6 на кубику, щоб вивести свою фішку з дому і почати ходити. Щоб виводити всі фішки, потрібно завжди викидати шість і це не просто, все залежить від випадковості!

Тут розташована онлайн гра Швидке Лудо, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лудо
4.3333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fast Ludo.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри