Гра Лудо Playspace

В онлайн-грі "Лудо від Playspace" використовується 2 пари гральних кісток, і в кожного гравця є 4 фішки, які мають дістатися до фінішної клітинки раніше, ніж фішки інших опонентів. Для цього потрібно використовувати найкращу стратегію, щоб суперники не знищили наші жетони або не дісталися до фінішу раніше за нас.

Всього є 3 різних способи грати в Людо Playspace онлайн! Для найзаповзятливіших можна натиснути на кнопку "Грати зараз" і приєднатися до випадкової гри, або вибрати гру зі списку в розділі "Дивитися ігри" де можна вибрати найбільш вподобану гру, переглянувши кількість гравців, їхні ніки, тип гри і ставку. Або ви можете вибрати "Створити гру" , де ви вибираєте свої улюблені варіанти. Класичні ігри, парні, турбо або приватні ігри, якщо ви хочете грати тільки проти своїх друзів.

Загляньте в магазин і налаштуйте свою гру за допомогою жетонів, способів усунення противника, предметів для чату, заклинань і зробіть гру по-своєму. Беріть участь у турнірах з гравцями з усього світу, вигравайте призи під час гри, спілкуйтеся в наших чатах і знайомтеся з усіма.

Як грати?

У "Лудо Playspace" перемагає той, хто першим доведе всі свої жетони до фінішу. Ба більше, щоразу, коли гравець приводить одну зі своїх фішок на фініш, він може перемістити одну зі своїх фішок уперед на 10 позицій і отримати додаткові очки, щоб використовувати різні множники, які можна знайти в ігровому магазині. Коли вам вдасться знищити одного з ваших супротивників, ви можете перемістити одну зі своїх фішок уперед на 20 клітинок, і, як і під час переміщення жетона на фінішну клітку, ви отримаєте додаткові очки для покупок.

Варто зазначити, що для гри в "Лудо Playspace" необхідна реєстрація в мережі Facebook. Гра можлива тільки з наявним активним профілем у цій соц. мережі. Для початку пройдіть реєстрацію на сайті або додатку Facebook, а потім грайте в цей варіант Лудо без обмежень, отримуючи щоденні та всі інші бонуси. Успіхів!

Тут розташована онлайн гра Лудо Playspace, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лудо
2.8888888888889 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ludo Playspace.
  • Вона отримала оцінку 2.9 з 5, проголосувало 9 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри