Гра Лудо Магія

Гра "Лудо Магія" чудова гра з жанру "Лудо", яка має дещо змінені правила, нову графіку і має зовсім інший вигляд. Ця гра відрізняється від класичної настільної гри лудо, але все ж вона заснована на стандартній Лудо. У гру додано унікальний дизайн ігрового поля, на корті є красиві будиночки гравців, а фішки перетворилися на дивовижні смайлики, які ходять по полю і не тільки. У грі присутня магія, ігровий камінь має не тільки цифри від 1 до 6, але ще й смайлик, і навіть зірочку. Коли випадає зірочка, ваша фішка переміщується на найближчу зірочку, а звідти ще на одну. Коли випаде смайлик, ваша фішка також переміщується на багато клітинок вперед. Зірочка дає подвійний хід і часом гравець може пройти пів карти за один хід, це і справді магія порівняно з класичними правилами лудо.

Як грати?

Обирайте свій будинок і приступайте. У грі беруть участь 4 гравці, один із них - це ви, а решта 3 - це гравці-комп'ютери. Всі гравці ходять по черзі і кидають гральний камінь. Цифри, які випадають на камінчику і позначають дальність ходу для кожного гравця і його фішок. Гравець може сам вирішувати, якою фішкою ходити, а яку залишити на місці. У місцях зірочок, ваша фішка не може бути вибита і повернута у свій дім, як на відміну від простих місць.

Для перемоги, гравці повинні вивести всі свої фігури смайликів на фініш, який знаходиться в центрі ігрової дошки. Хто ж переможе в цьому магічному лудо? Давайте перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Лудо Магія, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лудо
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Magic Ludo.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри