Гра Судоку Челендж

Судоку Челендж - чудова російська настільна гра, яка допоможе не лише навчитися грати в судоку, а й стати досвідченим майстром. Гра є найкращою, адже вона має безліч режимів гри та різні розміри сітки для гравців-початківців та експертів! Завершіть підручник із судоку та посібник користувача з судоку прямо в грі!

Отже, на даний момент у грі є тільки одиночний режим, з якого і складається вся гра. На початку ви можете пройти навчання, яке складається з 10-ти рівнів і навчитися грати в судоку з самого нуля. А після цього можна вибирати такі режими гри як: рівень дня, прості 1, прості 2, швидкі, класика 1, класика 2 і складні. Кожен режим містить по 10, 15 або 20 різних рівнів, пройти які не так просто. Спеціально для цього в грі вигадана система прокачування і покупок у магазині. Ви можете прикупити собі підсилювачі, такі як: додатковий час, випадкова цифра, золота цифра і СОС. Усі підсилювачі можна використовувати просто під час кожної гри, вони неодмінно допоможуть вам завершити розв'язання кожного рівня судоку. Тож приймайте виклик і починайте челендж просто зараз!

Як грати?

Для перемоги в грі необхідно, щоб кожна цифра з'являлася не більше ніж 1 раз у кожній окремій колонці, раді або блоці. Рівні великого розміру розділені на сектори або блоки. Принцип той самий, у кожному секторі або блоці цифри не повинні повторюватися. Коли клітину вибрано, ряд або колонка, в яких вона розташована, підсвічуються. На рівнях розміром 6х6 сектори мають прямокутну форму, але правила не змінюються. На рівнях розміром 9х9 сектори мають уже квадратну форму, але правила не змінюються. Форма рівнів може бути різною, але правила гри залишаються завжди незмінними. Проходьте рівень за рівнем, отримуйте гроші, збирайте поліпшення і проходьте всі ігрові режими. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Судоку Челендж, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4285714285714 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Challenge.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 7 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри