Гусяча Гра

Гусяча Гра - захоплива настільна гра онлайн гра відома з давніх-давен. Ви будете грати гусьми, які ходять на спеціальному ігровому полі або дошці. Поле нагадує справжнє зелене поле, де зазвичай пасуть гусей, ось тільки для них придуманий спеціальний лабіринт з безліччю клітинок, кожна з яких має свій номер. У гру грає до 5-ти гравців одночасно, кожен з яких керує своїм гусаком і повинен провести його до фінішу першим, це і дає йому перемогу. Усі гравці ходять одним шляхом і дальність їхнього ходу визначає ігровий кубик (кістки), який гравці кидають по черзі. Що більше число випаде на кістках, то далі ходитиме гравець і його гусак.

На ігровому полі можуть зустрічатися деякі бонуси або пастки, які розміщені прямо на деяких клітинах. Серед них такі як: подвійний хід, місток, осередок з будинком, колодязь, в'язниця і навіть кладовище. Подвійний хід це добре, але якщо ви будете потрапляти в пастки, тоді ви точно не виграєте. Найнебезпечніша пастка це цвинтар, потрапляючи на нього, ваш гусак помирає і відроджується на самому початку шляху, після чого йому буде дуже складно наздогнати інших гравців.

У цій грі все залежить від випадковості, але все ж гра дуже цікава.

Як грати?

Кидайте кубики та дійдіть до фінальної комірки швидше за інших гравців! Якщо гравець викидає 9 очок на початку гри, він автоматично проходить всю гру і перемагає! Якщо в режимі двох гравців один гравець потрапляє в колодязь, а інший - у в'язницю, гра автоматично закінчується, оскільки ніхто не зможе продовжити хід.

Вибирайте кількість гравців і приступайте. На вас чекає два основні режими, проти комп'ютера і гра з реальними людьми в режимі мультиплеєр. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Гусяча, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.4090909090909 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 110)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Goose Game.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 110 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри