Гра Гомоку з Комп'ютером

Гра "Гомоку з Комп'ютером" - це аналог класичного варіанту відомої стародавньої гри Гомоку, що походить із Китаю. Вам належить битися у віртуальній копії настільної логічної гри проти штучного інтелекту комп'ютера. Ви будете грати поодинці проти розумного комп'ютера, а гра відбуватиметься на квадратному ігровому полі, яке називається дошкою. Розмір поля 18х18 і все воно складається з клітинок. Грає всього лише два гравці і кожен з них може вибирати собі камені білого або чорного кольору.

Для перемоги, одному з гравців потрібно першим зібрати безперервну лінію з 5-ти каменів свого кольору. Лінія може бути вертикальною, горизонтальною або діагональною. Для гри доступне ціле поле і встановлювати свої камені можна на перетинах ліній, з яких сформовані квадрати.

Обидва гравці ходять по черзі, але гравець, який грає чорним камінням, завжди ходить першим. Завдяки великому полю і тривалому процесу гри, першість ходу не відіграє жодної ролі.

Гра має два основних режими складності комп'ютера, а саме: проста і важка. На кожній складності грати буде не просто, адже комп'ютер відмінно прораховує всі свої ходи і всі ваші. А на важкій складності грати зможуть тільки досвідчені гравці, які вже не вперше грають в Гомоку і знають всі правила, тактики і методики для перемоги!

Як грати?

Встановлюйте камені на перетинах у свою чергу. Будуйте цільну лінію зі своїх каменів і стежте за діями суперника, не даючи йому будувати свої лінії. Пам'ятайте, 5 каменів в один ряд це перемога, ну або програш. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Гомоку з Комп'ютером, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Gomoku with Computer.
  • Вона отримала оцінку 2.0 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри