Гра Куточки Мультиплеєр

Куточки Мультиплеєр - це новенька захоплива настільна онлайн гра, яка проводиться на квадратній ігровій дошці розміром 8 на 8. Гра вимагає навичок і хорошого логічного мислення. У кожному матчі грає всього 2 гравці і ходять вони в порядку черги. Для перемоги, потрібно перевести всі свої фішки або шашки в кут суперника, тобто протилежний кут ігрової дошки. Кожен гравець має по 16 шашок і кожну з них потрібно переміщати. Є також певні правила, які обмежують час ходу для кожного гравця, а також ліміт із кількістю 30-ти ходів, що обмежує час виведення всіх шашок гравця за межі свого будинку. Дім - це початкове розташування шашок, а саме квадрат із 16-ти клітинок для цих же шашок.

Основною особливістю цієї гри є онлайн режим, а саме багатокористувацький режим. Він дасть змогу грати в куточки не тільки з ботом або комп'ютером, а й зі справжніми живими людьми, які мають свій інтелект і грають набагато краще за штучний інтелект. Просто заходьте і приймайте запрошення від різних гравців з різних точок планети, грати з ними буде дуже цікаво. Кожна людина грає по різному, у кожного свої тактики і стратегії.

Як грати?

Кожному гравцеві потрібно пересунути всі свої шашки в будинок суперника і той, хто зробить це першим, перемагає! Рухати шашки можна вперед, назад, вправо або вліво, але не по діагоналі. Також можна перестрибувати свої або чужі шашки, але тільки за тими ж напрямками. Що більше довгих стрибків вам вдасться зробити, то швидше настане ваша перемога.

Тут розташована онлайн гра Куточки Мультиплеєр, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.1722222222222 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 180)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Corners Multiplayer.
  • Вона отримала оцінку 3.2 з 5, проголосувало 180 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри