Гра Настільний Футбол: Шапки

Гра "Настільний Футбол: Шапки" - переносить нас на міжнародний чемпіонат з настільного футболу, який проводиться серед 36 футбольних команд. Прийшов час виграти чемпіонський кубок і зробити це можна саме сьогодні!

Як грати?

Приступайте до гри, виберіть улюблену команду і починайте матч. Кожен матч триває рівно 60 секунд і за цей час ви маєте встигнути забити хоча б один гол у сітку воріт суперника. Щоб перемогти, потрібно, звичайно ж, забити більше голів супернику, ніж він заб'є вам.

Кожна команда складається з 5-ти гравців, які схожі на фішки, оздоблені прапором команди. Щоб грати, ви повинні запускати своїх гравців, щоб вони рухалися до м'яча і футболили його до воріт суперника. Обидві команди ходять по черзі, адже гра покрокова та ще й настільна. За один хід, ходить тільки один футболіт, який саме, вибирає сам гравець. Найважливіше, це вибрати правильну траєкторію запуску гравця і силу запуску, щоб він влучив по м'ячу і вдарив його прямо у ворота суперника.

Намагайтеся не тільки грати в напад, а й стежити за своїми воротами, біля них краще завжди тримати 1 або двох захисників. Ви можете грати матч за матчем і вибирати свої улюблені команди, щоб перемагати в кожному матчі і стати чемпіоном світу. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Настільний Футбол: Шапки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.0833333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 12)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Table Football: Caps.
  • Вона отримала оцінку 3.1 з 5, проголосувало 12 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри