Гра 4 в Ряд: Яндекс

Одна з найпростіших і найзрозуміліших ігор із жанру 4 в ряд! Це перероблена версія від Яндекс і тут є деякі особливості, такі як: гарний дизайн, зрозумілі правила, бот середньої складності. Ваше завдання в грі досить просте - розташувати ваші 4 хрестики (або нулики) в одну суцільну лінію по горизонталі, вертикалі або діагоналі. Є лише одна умова: фігури можна ставити лише в самий низ поля або ж на інші фігури зверху.

Гра 4 в ряд від Яндекс має всього 2 основних режими гри: на одного гравця і на двох. У першому режимі ви граєте проти штучного інтелекту комп'ютера, який знає лише стандартні тактики і не здатний прорахувати гру на кілька ходів вперед. У режимі на двох гравців, ви гратимете проти будь-кого з ваших друзів, рідних, брата, сестри або будь-якої іншої людини за одним комп'ютером або планшетом.

Ця гра також відома як "Збери чотири". Гра схожа на Хрестики-Нолики, але з однією умовою: фігури можна ставити тільки в самий низ поля або ж на свої фігури.

Як грати?

Вибирайте режим гри, потім вибирайте розмір ігрового поля, це може бути: 6х7, 7х8, 7х9, 7х10. Що більший розмір поля, то цікавіша гра, але закінчиться вона може так само швидко, якщо один із гравців виконає потрібне завдання і збере свою лінію. Після початку гри, кидайте свої хрестики або нулики в різні стовпчики, продумуйте тактику і грайте за власною стратегією, щоб перемагати комп'ютера і всіх справжніх суперників раз по раз. Удачі!

Тут розташована онлайн гра 4 в Ряд: Яндекс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри 4 в Ряд
2.8387096774194 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 31)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 4 in a Row: Yandex.
  • Вона отримала оцінку 2.8 з 5, проголосувало 31 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри