Гра 4 в Ряд Мультиплеєр

Гра "4 в Ряд Мультиплеєр" - це унікальна головоломка на двох гравців, особливістю якої є багатокористувацький режим. Гра також вважається і настільною грою, оскільки справжня гра була зроблена з пластику і мала форму квадрата, який міг стояти вертикально на столі. Грати в таку забаву тепер можна віртуально в онлайн-режимі, де ви будете битися проти інших живих людей з різних точок світу.

Отже, гра має 2 основні режими: на двох гравців і режим мультиплеєра. У першому режимі ви можете покликати свого друга, брата або батьків чи будь-кого іншого, щоб битися один проти одного в цю чудову гру. А в режимі мультиплеєра ви будете грати з різними гравцями в роздільних кімнатах, які може створити кожен гравець. Кожна кімната може мати вільний доступ або доступ за паролем.

Як грати?

Прищеплення, як і завжди, до волі прості. Гра проводиться на квадратному ігровому полі розміром 6х7 комірок. Для перемоги, один з гравців повинен скласти цілісний ряд з чотирьох фішок свого кольору. Кожна фішка може опускатися зверху вниз по вертикальному ряду і займати свою вільну клітинку. Ряд може бути вертикальним, горизонтальним або діагональним. Обидва гравці ходять по черзі і мають свій колір фішок, це може бути зелений або жовтий. Грайте і створюйте власні методики для перемоги! Вчіться грати проти найрізноманітніших гравців і запам'ятовуйте їхню тактику, щоб потім обіграти їх усіх. Удачі!

Тут розташована онлайн гра 4 в Ряд Мультиплеєр, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри 4 в Ряд
3.8 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 20)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 4 in a Row Multiplayer.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 20 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри