Гра З'єднай 4

Киньте фішки в слоти і з'єднуєте чотири поспіль, щоб набрати очки! Ця класична гра для двох гравців дозволяє вам змагатися з другом або комп'ютером. Ваша мета полягає в тому, щоб з'єднати лінію з чотирьох фішок, що збігаються за кольором. Умовно гра ділиться на жовту і червону команду, але в кожній команді грає всього лише один гравець!

Це ще один варіант класичної настільної гри гру проти комп'ютера або друга. З'єднайте чотири свої кольорові фішки в ряд по горизонталі, вертикалі або діагоналі на ігровому полі. Кожна гра йде на час, а значить потрібно поспішати. Ви можете грати безліч партій, щоб ставати справжнім професіоналом і грати дуже швидко!

Як грати?

Обирайте один із режимів гри, на двох або проти комп'ютера і приступайте до початку гри! Коли прийде ваша черга, киньте одну зі своїх шашок в один зі слотів у верхній частині сітки. Потім дозвольте своєму противнику зробити свій хід. Виграє той, хто першим з'єднає чотири фішки одного кольору в ряд. Грайте і вчіться з'єднувати цілісні ряди своїх шашок якомога швидше. Зривайте плани суперника і перемагайте!

Тут розташована онлайн гра З'єднай 4, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри 4 в Ряд
3.0833333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 12)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Connect 4.
  • Вона отримала оцінку 3.1 з 5, проголосувало 12 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри