Гра 4 в Лінію

Цій грі сотні років, капітан Джеймс Кук грав у неї зі своїми товаришами-офіцерами під час своїх далеких плавань, тому її ще називають "Коханка капітана". Нині гра належить Hasbro і має різні версії назв: "Connect Four" або "Connect 4". Загалом гра має найстандартніші правила та ігрове поле стандартного розміру, де є 7 вертикальних стовпчиків і 6 горизонтальних ліній.

Прийміть великий виклик і грайте проти комп'ютера або іншої людини на одному комп'ютері з почерговістю ходу один за одним. У грі є налаштування, такі як: складність комп'ютера і вибір кольору фішок.

Як грати?

Для початку гри потрібно вибрати режим гри. Найпростіший режим для одного гравця це гра проти комп'ютера. Вибирайте складність і приступайте! Кожен гравець це окрема команда, яка бореться за перемогу! Опускайте свої фішки в стовпчики і постарайтеся скласти цілісну лінію з чотирьох фішок свого кольору. Лінія може бути горизонтальною, вертикальною або діагональною. Грайте і перемагайте гравця комп'ютера на всіх складнощах, щоб навчитися грати і випробувати свої можливості проти справжніх гравців, якими можуть стати ваші друзі, знайомі або рідні.

Тут розташована онлайн гра 4 в Лінію, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри 4 в Ряд
2.7272727272727 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 11)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 4 In A Line.
  • Вона отримала оцінку 2.7 з 5, проголосувало 11 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри