Гра 4 в Ряд: Арена

Класична гра "Чотири в ряд". Грайте в онлайн на справжній арені або в локальну гру проти ваших друзів або комп'ютера! Гравці опускають свої фішки на ігровому полі з вертикальним розташуванням. Виграє той, хто першим з'єднає 4 фішки в ряд!

Як грати?

У грі доступний багатокористувацький режим гри з різними гравцями з усього світу. Також доступний локальний режим, і ви завжди можете грати проти ШІ. "4 в Ряд: Арена" це також і фантастична гра для двох гравців. Ви граєте проти свого друга, використовуючи розділене управління, і ви повинні першими створити зв'язок з чотирьох фішок одного кольору! Ви граєте за червоний або жовтий колір. Геймплей покроковий: ви кладете свою фішку, потім її кладе ваш друг, поки хто-небудь не виграє раунд.

Ви також можете грати онлайн проти випадкових гравців з усього світу. Подивіться, як поєднуються ваші навички і чи зможете ви перемогти кількох випадкових досвідчених гравців з усього світу? Нарешті, ви також можете грати проти ШІ-супротивника з трьома різними рівнями складності. Чому б не спробувати цю приголомшливу класичну гру?

Тут розташована онлайн гра 4 в Ряд: Арена, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри 4 в Ряд
3.2727272727273 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 11)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — C4arena - Four-in-a-Row.
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 11 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри