Гра Дорожня Монополія

Дорожня Монополія - заснована на класичній монополії, яка є улюбленою настільною грою для безлічі людей різного віку, але навчитися грати може бути досить складно! На відміну від класичної версії гри, тут замість нерухомості будуть дороги, вокзали та інше, а гравці, по суті, в ролі водіїв ато. Правила складні, і у багатьох сімей є свої варіанти, яких немає в офіційному зводі правил. Навчившись розставляти дошку, грати за офіційними правилами і закінчувати гру в розумний час, ви навчитеся любити "Монополію"!

Основна мета в грі "Дорожня Монополія" це отримати найбільшу суму грошей і збанкрутувати всіх інших гравців. У налаштуваннях гри ви можете увімкнути або вимкнути музику, прочитати більше правил і вибрати одну з 7 ігрових дощок.

Як грати?

Знайдіть від 2 до 6 гравців. У "Монополію" найкраще грати в невеликих групах від 3 до 5 осіб, але можуть грати від 2 до 8 осіб. Більшість людей старше 8 років або близько того можуть легко вивчити правила гри "Монополія". Подивіться на місце, на яке ви потрапили. Монополія має багато різних підприємств. Більшість із них - це нерухомість, яку ви можете купити або заплатити за оренду, але деякі з них вимагають, щоб ви витягли карту зі стосу, зібрали гроші або навіть потрапили до в'язниці. Купуйте нерухомість, коли ви на ній зупинилися. Якщо ви зупинилися на місці з кольоровою смугою нагорі, на залізниці або комунальному підприємстві, ви можете купити нерухомість на суму, зазначену на дошці. Банкір, у свою чергу, дає гравцеві право власності на це майно. Більшість гравців рекомендують купувати будь-яку нерухомість, яку тільки можна. Якщо ви приземлилися на чиїйсь власності, ви повинні заплатити їм орендну плату, зазначену в картці документа, що підтверджує право власності на цю власність. Орендна плата починається з найнижчої на першій стороні дошки і зростає до останньої сторони.

Купіть усі нерухомості в кольоровій групі, щоб отримати монополію. Якщо ви володієте всіма об'єктами кольорової групи, у вас є монополія! Це одна з головних цілей гри, ви можете легко розорити інших гравців, якщо у вас є монополія. Гравці з монополією отримують подвійну орендну плату за свою власність, навіть якщо на ній немає будівель. Суть у тому, щоб показати, як легко контролювати ціни, коли все належить вам.

Якщо у вас є монополія, ви можете почати будувати будинки на будь-якій з цих володінь, щоб стягувати вищу орендну плату. Ви можете знайти ціни на будівництво у вашому акті власності. Ви можете побудувати до чотирьох будинків на своїй монополії. Будинки значно підвищують орендну плату за вашу власність. Наприклад, перша нерухомість на дошці, Середземноморська авеню, здається за 2 долари без будь-яких будівель. Коли ви будуєте чотири будинки, ви можете брати 160 доларів з кожного гравця, який приземлиться на них. Ви повинні будувати рівномірно: ви не можете побудувати один будинок на одній власності у вашій монополії і жодного будинку на інших. Якщо ви купуєте одну будівлю для власності, ви повинні купити по одному для кожної власності у вашій монополії. Побудуйте готель після того, як побудуєте чотири будинки.

Найприбутковіші будівлі, які ви можете додати до своєї власності, це готелі. Після того, як ви побудували чотири будинки, ви можете купити готелі в банку і замінити ними будинки. Приземлення на поле з готелем часто є кінцем гри для багатьох гравців.

Щоразу, коли гравець перетинає кутове поле з позначкою "СТАРТ", він отримує бонус у розмірі 200 доларів. Це чудовий спосіб додати трохи грошей у свої резерви! За офіційними правилами ви отримуєте тільки 200 доларів за проходження квадрата GO, але багато людей дозволяють вам збирати, навіть якщо ви просто приземлилися на точку GO.

Тут розташована онлайн гра Дорожня Монополія, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 22)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Road Monopoly.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 22 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри