Гра Альтернативна Монополія - Richup.io

Альтернативна Монополія - Richup.io це настільна веб-гра, в якій ви купуєте нерухомість і будуєте свою фінансову імперію, граючи проти інших гравців. Це чудова альтернатива настільній грі "Монополія".

Тут усі гравці починають з однакової суми грошей (1500 доларів). Кожен гравець кидає кубик, щоб рухатися вперед. Щойно один із них потрапив на власність, її можна купити, а інші гравці, які приземляться на цій власності, повинні будуть заплатити її власнику орендну плату. Щойно ви придбаєте всі об'єкти в групі, ви зможете покращувати їх, будуючи будинки та готелі. Що більше будинків або готелів у вас є у власності, то більше гравець заплатить вам, коли його фішка потрапить на вашу територію. Ваша мета володіти якомога більшою кількістю об'єктів нерухомості і залишитися останнім гравцем на плаву.

Як грати?

У свій хід кидайте кістки. Ви можете зупинятися на своїх або чужих спеціальних плитках, кожна з них має свою функціональність. Наприклад, якщо ви зупинилися на плитці "Сюрприз", ви отримаєте карту-сюрприз! Це може бути вигідно або невигідно. Як ви, напевно, вже зрозуміли, Richup.io гра про удачу і стратегію.

Спочатку купіть якомога більше нерухомості. Потім спробуйте заволодіти всіма об'єктами нерухомості в "групі об'єктів" (країні). Таким чином, ви зможете почати будувати будинки та готелі в цих володіннях, що зробить вашу власність набагато ціннішою.

Ви можете торгувати з іншими гравцями, щоб обмінювати майно, гроші та бонусні картки. Якщо у вас є щось, що хоче інший гравець, або якщо в іншого гравця є щось, що ви хотіли б мати, просто створіть обмін. Угоди можуть бути предметом переговорів, і всі гравці можуть переглядати всі угоди.

Збережіть свої гроші. Ви не можете продовжувати грати з негативною сумою грошей! У цьому разі вам доведеться почати знижувати рейтинг або навіть продавати нерухомість чи торгувати з іншими гравцями, які можуть бути раді обмінятися нерухомістю з вами.

Ви також можете познайомитися з в'язницею, яка, хоча і звучить лякаюче, врешті-решт, не таке вже й погане місце. Ви можете провести до 3 ходів у в'язниці, в якій ви як і раніше можете стягувати плату з інших гравців, які приземляються на вашій власності. Якщо ви не хочете залишатися у в'язниці, ви можете заплатити 50 доларів у свій хід, щоб вийти.

Плануйте свою стратегію Після того, як ви купите нерухомість, визначтеся зі своїми цілями в грі. Подумайте, якою власністю ви хочете володіти, і боріться за неї. Спілкування з іншими гравцями під час гри ключ до успіху в Richup.io.

Керування в цій грі досить просте! Просто використовуйте мишу, щоб кидати кістки, купувати нерухомість, торгувати з іншими гравцями тощо. Ви також можете спілкуватися зі своїми супротивниками, щоб разом планувати угоди і переговори.

Ви можете приєднатися до загальнодоступних ігрових кімнат або створити свою особисту кімнату.

Грайте і ставайте багатими! Не допустіть банкрутства.

Тут розташована онлайн гра Альтернативна Монополія - Richup.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9473684210526 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 38)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Alternative Monopoly Game - Richup.io.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 38 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри