Гра Монополія: Клікер Стола

Гра "Монополія: Клікер Столу" - це прикольна настільна гра, метою якої є здолати всі складнощі на столі.

Ігровий стіл являє собою квадратне поле, як і в справжній Монополії, ось тільки в центі ігрового поля з'являтимуться різні вороги, яких потрібно долати. Кожен ворог має різний запас життя і різний рівень. Також на ігровому столі ви можете кидати ігрові кістки, які допоможуть вашій фішці переміщатися по столу. Угорі ігрового екрана ви можете бачити спеціальну смужку, де відображається ваша шкода, гроші, енергія та інші показники.

Основна мета в грі, просуватися ігровим процесом і купувати різні види зброї, як-от меч, булава, лук, кинджал, тотем, піка та інші. Кожна зброя має автоматичну шкоду і завдає її всім ворогам, які тільки встигають з'являтися на ігровому екрані.

Як грати?

Загалом, гра являє собою суміш настільного клікера і настільної гри Монополія. Грайте якомога довше, постарайтеся розбагатіти, купуйте найрізноманітнішу, найпотужнішу і найдорожчу зброю. Прокачування в грі посідає особливе місце, адже кожну зброю потрібно прокачувати, щоб вона отримувала різні бонуси і завдавала ще більшої шкоди. Грайте й отримуйте різні досягнення, не забувайте постійно кидати кістки, щоб ходити по клітинах і отримувати додаткові бонуси. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Монополія: Клікер Стола, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 12)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monopoly: Table Clicker.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 12 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри