Гра Містична Монополія

Гра "Містична Монополія" створена за мотивами всім відомої інтелектуальної та економічної гри Монополія. У гру додано новий сенс зі світом фентезі в якому відбувається містичне протистояння добра і зла. Гравці борються за землі і воюють проти різних істот. Для унікальності в гру додана ціла система рівнів і проходження, а також клани і безліч персонажів.

Трохи історії

Колись давним-давно,... всі раси жили в мирі та злагоді. Люди, вампіри, відьми, ельфи мешкали на одній землі, полювали в одних лісах, разом відпочивали, їли й танцювали. Їхня популяція зростала і розвивалася. Ніщо, здавалося, не могло цьому завадити. Але одного разу, коли їх стало набагато! Набагато! НАБАГАТО БІЛЬШЕ землі на всіх стало не вистачати. І тоді почалися криваві міжрасові війни за територію. У хід йшли магія і чаклунство, підступи і зради. Так тривало сотні років, що призвело до майже повного винищення всього живого. Тоді старійшини кланів вирішили зупинити це свавілля, уклавши мирний договір. Землі відтоді не можна забирати силою. Тепер їх можна тільки купувати. Але на цьому боротьба за владу і територію не закінчилася. І зараз, саме Вам, належить привести свою расу до світового панування і створити монополію в інтелектуальній битві.

Як грати?

Загалом на вас чекає 100 рівнів гри, які ви будете проходити в порядку черги. У процесі проходження рівнів ви навчатиметеся всіх тонкощів гри, прокачуватимете рівень свого персонажа і зароблятимете ресурси, такі як золото або рубіни.

У грі беруть участь від 2 до 4 осіб. Кожен з гравців по черзі кидає кубики, які вказують, на яку клітинку слід перемістити свого персонажа. Після переміщення гравець може побудувати на цій землі свій будинок. Якщо суперник стає на вже захоплену землю, він повинен сплатити штраф її власнику (оренду). Крім земель гравець може потрапити на особливі слоти: Тотем божества, яке мешкає на землях своєї стихії, якщо ви потрапляєте до нього в гості, він дозволяє вибрати будь-яку землю своєї стихії і забудувати її. Існують духи повітря, лісу, води, вогню, кристалів і грому. Дощечка долі - потрапляючи на цей слот, вам дістається випадкова дощечка із завданням, яке ви зобов'язані виконати. Темниця - у разі потрапляння в темницю, Ви пропускаєте наступні 2 ходи або можна домовиться і дати хабар стражнику. Скриньки зі скарбом - вам випадають скриньки, в одній з яких заховані 500 000 Вокзал - дає можливість безкоштовно переміститися поїздом у будь-яке місце на ігровому полі. Податкова - змушує Вас сплатити до 50% податку. Колесо удачі - дає вам шанс крутанути колесо удачі й отримати безкоштовний приз. Предмети, отримані на колесі удачі, або зібрані на полі під час гри діють тільки 1 гру. Невикористані предмети згорають наприкінці.

Як перемогти?

Вам буде присуджено перемогу, якщо буде виконано будь-яку з цих умов: Ціна вашої нерухомості + залишок у банку на момент закінчення гри будуть більшими, ніж у суперника. Якщо всі ваші суперники виявляться збанкрутілими до завершення часу гри.

Суперники втечуть в жаху від вашої приголомшливої гри.

Тут розташована онлайн гра Містична Монополія, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.90625 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 64)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monopoly: Mystic land.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 64 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри