Гра Монополія: Грошові Війни

Гра "Монополія: Грошові Війни" це ще одна прикольна гра, схожа на настільну Монополію, тільки тут грає всього лише 2 гравці! Гра поєднує в собі захопливий збір монет і настільну гру, в якій ваш противник - Серйозний Хенк! Бігайте по рівнях і збирайте монети, щоб заробити прекрасні 100 000 000 доларів!

Гра має режим на 1 гравця і на 2 гравців. У режимі 1 гравця ви будете грати проти гравця комп'ютера, а в режимі на двох ви будете грати зі своїм другом, братом, сестрою або будь-якою іншою людиною.

Як і в справжній монополії, гравці ходять по колу і потрапляють на різні точки. Ось тільки тут не потрібно купувати нерухомість, тут потрібно збирати гроші, які представлені у вигляді монет. Кожна точка, по якій ви ходите, це окремий рівень і окрема карта, куди потрапляють два гравці. Там вони можуть бігати і стрибати як справжні герої, що носять свої великі грошові портфелі. Збирайте всі монетки і відносьте їх у банк, щоб отримати найбільший чек. Кидайте гральні кістки і ходіть по колу, щоб заробити якомога більше грошей. Ваш рахунок буде рости, але і рахунок суперника так само не буде стояти на місці, а значить потрібно напружитися, щоб заробити свої 100 000 000 доларів першим! Погоня за грошима починається просто зараз!

Як грати?

Вибирайте режим на 1 або на 2 гравців, вводьте ім'я гравців і приступайте до гри!

Тут розташована онлайн гра Монополія: Грошові Війни, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 21)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління для 1 гравця
  • - управління для 2 гравців
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monopoly Money Wars.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 21 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри