Гра Монополія: Війни Королівств

Війни Королівств - захоплива гра в кості, схожа на "Монополію", із середньовічною тематикою, яка перенесе вас в епоху лицарів і варварів. Якщо ви вже грали в "Монополію", вам сподобається ця захоплива безкоштовна онлайн-гра на нашому порталі. Кидайте кістки і купуйте землю, щоб побудувати свою імперію, як у класичній настільній грі.

Крім купівлі безкоштовної землі, ви також можете викупити землю у своїх ворогів, що дає грі нову конкурентну перевагу. Якщо гравець приземляється на землю противника, він повинен заплатити їм. Якщо на землі є будинок, вони повинні платити більше, але для цього землевласник повинен володіти 3 землями групи. Намагайтеся не вичерпати гроші, інакше ви програєте.

Як грати?

У грі бере участь лише 4 гравці і ви один із них. Кидайте кістки і переходьте на клітку, що випала. Якщо у вас є золото, ви можете купити безкоштовну землю. Якщо противник потрапить на вашу землю, він повинен заплатити вам мито. Те ж саме стосується і вас, якщо ви потрапите на ворожу землю, ви будете платити мито. Торкаючись до ворожої землі, ви можете відібрати землю у ворога, щоб володіти всією прилеглою землею. Якщо у вас є всі 3 прилеглі ділянки, ви можете будувати будинки на цих землях. Великий будинок приносить більше обов'язків. Якщо ворог не може заплатити борг, він може спробувати продати свою землю або будинки. Якщо в нього немає ні землі, ні будинків, а борги залишилися, він сяде до в'язниці. Якщо у вас є борги, спробуйте продати свою землю або будинки. Якщо ви не можете сплатити свій борг, для вас гру буде закінчено.

Тут розташована онлайн гра Монополія: Війни Королівств, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8378378378378 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 37)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Kingdoms Wars: Monopoly.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 37 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри