Гра Синдикат Монополія

Гра "Синдикат Монополія" створена на основі класичної версії гри Монополія, яка набрала свою популярність у паперовому варіанті. Гравцям належить зіграти в економічну стратегію з метою виграшу і заробітку найбільшої кількості грошей.

Гра доступна в різних варіантах, а саме: гра проти комп'ютера та гра з реальними людьми. Для входу в гру є також кілька варіантів, а саме: гра як гість, реєстрація власного акаунта, гра через Фейсбук або Apple.

Як грати?

Загалом, гра являє собою квадратне ігрове поле з розділеними секторами. Кожен сектор це певна нерухомість, яку можна купувати. У гру грає 2 або 4 гравці. Всі вони роблять ходи по черзі і кидають кубики для визначення дальності ходу. Чим більше випадає цифра, тим далі ходимо. Кожен гравець ходить фішкою свого кольору і під час зупинки на одній із клітинок, має право вибору між купівлею місця, орендою або продажем. Чим більше гравець має викупленої нерухомості тим краще. Усі промисловості діляться на цінові категорії та мають особливий колір. Якщо ви викупили всі промисловості одного кольору, ви маєте монополію і будете отримувати ще більше грошей. Зрештою, перемагає той гравець, хто швидше заробить більше грошей або збанкрутує супротивників.

Тут розташована онлайн гра Синдикат Монополія, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4219653179191 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 173)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Syndicate Monopoly.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 173 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри