Гра Монополія Капіталер

Гра "Монополія Капіталер" - це одна з найстаріших економічних ігор, метою якої є стати найбагатшим гравцем і збанкрутувати своїх суперників. Станьте найбільшим капіталлером, який розбагатів шляхом купівлі, продажу та оренди індустрій! Спочатку гра була настільною і в неї грали тільки на спеціальній дошці з паперу. У наш час у Монополію різних видів можна зіграти в інтернеті в режимі онлайн, граючи як проти комп'ютера і його штучного інтелекту, так і проти реальних гравців з усього світу.

Як грати?

У гру "Капіталер" ви можете грати без реєстрації проти комп'ютера, або ж пройти нескладну реєстрацію і почати грати з живими людьми в режимі онлайн! Всі ігри проводяться в окремих ігрових кімнатах, а значить ви завжди можете приєднається до вже існуючої ігрової кімнати або створити власну кімнату. Кожна гра триває від 10 до 15-ти хвилин і це не дуже довго, порівняно зі справжньою грою з коробки. Гра проводиться на квадратному ігровому полі, розділеному на ділянки, де кожна ділянка - це окреме підприємство або нерухомість, яку можна купувати, продавати або брати в оренду. Гравці ходять по черзі, кидаючи кубики. Кожен гравець має фішку свого кольору і пересуває її по ігровому полю за годинниковою стрілкою, залежно від цифр, що випали на кістках.

Після того як гравець кинув кубики, він потрапляє на поле однієї з нерухомостей і може її купити, якщо у нього достатньо грошей. Кожне викуплене поле забарвлюється в колір фішки гравця і всі інші гравці, потрапляючи на це поле, зобов'язані платити йому данину. Всі нерухомості об'єднані в сектори і якщо вам вдалося викупити цілий сектор, ви будете отримувати більше прибутку. Грайте і постарайтеся заробити якомога більше грошей. Чим більше у вас монополій, тим більше філій ви відкриваєте і більше грошей будуть віддавати вам ваші суперники.

Тут розташована онлайн гра Монополія Капіталер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 36)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monopoly KapiTaler.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 36 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри