Гра Монополія: Великий Бізнес 2

Ласкаво просимо в гру "Великий Бізнес 2", яка є покращеною версією першої частини, але ніяк не є її продовженням. У грі усунуто всі баги, недоліки, вдосконалено графіку, збільшено ігрове поле, додано рейтинг гравця і т д, а головне - додано можливість збереження.

Основна мета в грі - заробляння грошей. Щоб їх заробити є різні способи. Фірми - основне джерело грошей, проте коли ви тільки починаєте грати, то різні виграші щедро допоможуть. Потім, коли вистачає на купівлю акцій, то саме акції завалять вашу скарбницю. Ніколи не забувайте про банк.

Джерело мільярдів це ваші менеджери. На початку гри вони не знадобляться, бо їм треба платити зарплату. Зате потім - наймайте їх сотнями! Адже наступивши на клітинку "Економіка", один менеджер додає 1% від УСІХ ваших грошей. А якщо менеджерів 100? Значить Шиші збільшуються вдвічі. Коротше, саме менеджери зароблять вам на перемогу!

Як грати?

Грати дуже просто! Ви натискаєте на так званий кубик і переміщаєтеся по полю на певну кількість клітин. Наступивши на клітинку, виконуються певні дії. Загалом - правила настільної гри!

Як перемогти?

У грі тепер є 3 умови перемоги! Домінація - найпростіша перемога. Гравець перемагає коли всі його опоненти опиняються на звалищі, втративши всю готівку і фірми. Чудо світу - гравець перемагає коли його корпорація відкриває телепортацію. На ігровому полі є спеціальна клітина, наступивши на яку є можливість виграти. Монополія - умови перемоги для попередньої версії гри. Гравець перемагає, якщо всі фірми належать йому і вони поліпшені до межі.

Тут розташована онлайн гра Монополія: Великий Бізнес 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6046511627907 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 43)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 43 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри