Гра Монополія Стар

Монополія Стар - це економічна онлайн гра, яка доступна всім гравцям у мережі інтернет. Грайте з різними людьми, розважайтеся і вигравайте! Обіграйте своїх суперників. Правила максимально близько наближені до реальної гри Монополія. Зіграти можуть від 2 до 5 осіб, переслідувана мета - отримати фінансову перевагу і повністю збанкрутувати конкурентів. Фішки учасників переміщуються після кидка кубиків, гравці збирають свої монополії, купують вільні місця або платять конкурентам орендну плату, податки і штрафи. Заробіток з'являється в той час, коли інші гравці потрапляють на ваші підприємства!

Зірка монополії це також і безкоштовна онлайн-гра, що поєднує в собі різні ігрові концепції. Її основи були схожі на класичну монополію, а її онлайн-можливості дали змогу включити в гру більш розширені функції, таблицю лідерів і досягнення. Ця монополія повністю безкоштовна гра, але є додаткові послуги, для яких потрібна ігрова валюта (зірка). Внутрішньоігрову валюту можна придбати через Robokassa, Ixolla і послуги оплати. Вартість однієї зірки 40 рублів. Додаткові відомості про те, на що можна витратити ігрову валюту, див. у розділі "Каса" (доступно після реєстрації).

Грати в онлайн Монополію це значить проводити час дуже цікаво і заодно спілкуватися з новими приятелями. У звичайній обстановці не всякий раз можливо зібратися за ігровим столом, і тут на підтримку приходить онлайн-версія настільної гри Монополія. Сприятливий чат, активна пошта і розширений форум спростять спілкування. Онлайн-монополія дає змогу створювати клани і брати участь у кланових турнірах із майже всіма союзниками і ворогами. Якщо між конкурентів є справжні, живі гравці, а не комп'ютерні програмки, то дух суперництва буде набагато вищим. Монопольні турніри - це систематичні події, де гравці отримують очки здібностей, внутрішньоігрові грошових одиниць і цінні призи. Гравець-переможець накопичує капітал, отримує свіжі призи і розкриває нові ігрові здібності.

Як грати?

Щоб почати гру, треба натиснути кнопку "Почати гру" та обрати бажану чисельність гравців: від 2-ох до 5 осіб. Після досягнення активності потрібної кількості гравців, ігрову кімнату буде запущено! Гравці з VIP-статусом мають всі шанси випробувати особливий режим гри 2на2 командами, в якому 2 команди-монополісти борються проти дух інших команд.

Тут розташована онлайн гра Монополія Стар, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.7547169811321 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 106)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 2.8 з 5, проголосувало 106 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри