Гра Шашки Чапаєва 2

Шашки Чапаєв - російська настільна гра, названа на честь героя війни Василя Івановича Чапаєва.

На відміну від усіх звичайних ігор у шашки, тут не потрібно продумувати ходи і прораховувати кроки суперника. Тут важлива спритність. Ця гра дасть можливість гарненько розім'яти свої пальці і запускати шашки за допомогою клацань! Мета гри - збити всі шашки противника з дошки і спробувати утримати свої шашки на дошці. Чия шашка останньою залишилася на дошці - той і переможець!

Як грати?

Ви повинні клацати свої шашки так, щоб вони летіли в бік суперника і збивали якомога більше чужих шашок зі столу. Якщо спробувати, можна скинути відразу кілька шашок суперника за один постріл.

Гра закінчується, коли на дошці залишаються тільки шашки одного кольору, це означає, що інший гравець уже вибув. Після цього переможець будує свою армію на другій лінії, а той, хто програв, залишається на старій.

Необхідно пройти 4 рівні, кожен з яких складається з 4 партій! З кожним рівнем у вас буде стає на одну шашку менше. А також у вас буде різна кількість шашок на різних партіях. Грайте і спробуйте пройти всю гру до самого кінця і перемогти!

Тут розташована онлайн гра Шашки Чапаєва 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шашки
3.6129032258065 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 31)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Checkers Chapaev 2.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 31 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри