Гра Стандартні Шашки

Гра "Стандартні Шашки" - це логічна головоломка для двох гравців, які грають у режимі один проти одного. Гра проводиться на стандартному ігровому полі розміром 8 на 8, за участю 12 шашок чорного і 12 шашок зеленого кольору. Обидва гравці обирають собі сторону гри і колір шашок, після чого приступають до гри. Шашкова дошка має цілих 64 клітинки, по яких ходять шашки в шашковому порядку, вправо або вліво. Прості шашки завжди ходять тільки вперед, а дамки ходять вперед і назад. Усі шашки ходять тільки по діагоналі, а бій завжди обов'язковий.

Як грати?

Клацніть на виділену шашку, щоб вибрати її. Натисніть на одну з підсвічених клітин, щоб зробити хід, або клікніть на шашку ще раз, щоб перейти до вибору іншої шашки. Якщо ви можете побити шашку суперника, то зробити це доведеться обов'язково. Намагайтеся грати якомога повільніше й уважніше, щоб завжди розглядати ситуацію на ігровому полі якомога краще. Прораховуйте кожен свій хід і стежте за ходами суперника.

Ви можете обирати один із трьох режимів складності комп'ютера, адже в грі тільки одиночний режим гри, де гравець завжди грає проти комп'ютера. Для початку спробуйте обіграти його на легкій складності, потім на середній і потім на найвищій, щоб стати справжнім майстром шашок. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Стандартні Шашки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шашки
3.0809523809524 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1050)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • -
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Standard Checkers.
  • Вона отримала оцінку 3.1 з 5, проголосувало 1050 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри