Гра Прості Шашки

Прості Шашки - проста гра в шашки на квадратному ігровому полі, розділеному на клітинки. Поле має розмір 8х8 і складається з цілих 64 клітинок, якими можуть ходити шашки. Кожна шашка може переміщатися лише по діагоналі і тільки на одну клітинку. Прості шашки можуть ходити тільки вперед, у напрямку до свого суперника, а ось шашки дамки - можуть ходити в обидва боки, як вперед, так і назад.

Гра має два основні режими: на одного гравця і на двох. Все гранично просто! У першому режимі ви граєте проти простого за складністю комп'ютера, обіграти якого не складе труднощів. А в другому режимі, ви граєте проти будь-якого іншого гравця, вашого друга, брата або сестри на одному комп'ютері і це дуже прикольно.

Як грати?

Правила гри найпростіші! Кожен гравець має по 12 шашок, одні чорного кольору, інші - білого. Обидва гравці ходять по черзі і можуть бити шашки свого суперника, перескакуючи їх. Для цього, клітинка за шашкою суперника повинна бути порожньою, щоб була можливість зробити стрибок. Одночасно можна побити навіть кілька шашок, якщо між ними є вільні для стрибків клітини. Шашка, яка досягла останнього ряду в тилу ворога, перетворюється на дамку і отримує можливість вільного руху по всьому полю. Перемагає той гравець, у якого залишаються шашки наприкінці гри. А програє той, хто першим втратить усі свої шашки або не зможе ходити.

Грайте партію за партією і перемагайте раз за разом, щоб стати найкращим гравцем у шашки. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Прості Шашки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шашки
3.4428571428571 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 140)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Simple Checkers.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 140 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри