Гра Куточки Шашками

Гра "Куточки Шашками" - настільна логічна гра, яка проводиться на квадратному полі розміром 8x8 (10x10) клітин для двох учасників. Граючи, ви змагатиметеся з інтелектом комп'ютера, який дуже швидко і максимально правильно прораховує всі можливі ходи і неодмінно виконує їх.

Мета гри перевести всі свої шашки на сторону суперника. Один гравець грає колишніми шашками, а інший шашками коричневого кольору. Гравець, який перемістив усі свої шашки в протилежний гол першим - перемагає. Однак, якщо другий гравець закінчив перестановку в той самий хід, що і перший гравець, то гравцям знадобилася рівна кількість ходів. У цьому випадку зараховується нічия.

Як грати?

Починайте гру і спробуйте відразу ж вести свої шашки вперед, немов наступаєте на ворога. Ваші шашки можуть переступати як через своїх, так і через чужі шашки, які стоять на шляху. Головне підібратися до суперника впритул і почати крокувати по його шашках у його ж кут, не даючи йому схаменутися. За кожен хід гравець може переміщати всього лише одну шашку, але абсолютно на різну відстань. Це може бути як одна клітина, так і безліч. Гравець може завжди самостійно вирішити, на скільки клітин він буде стрибати, щоб зіграти для себе найвигіднішу позицію.

Грайте розважайтеся і тренуйте мислення та логіку з цією чудовою грою "Куточки"! Вигравайте і заробіть побільше очок. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Куточки Шашками, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шашки
3.0115485564304 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1905)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Corners Checkers.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 1905 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри