Гра Чекерс Онлайн

Гра в шашки завоювала безліч шанувальників по всьому світу і є однією з найпопулярніших настільних ігор багатьох народів. "Чекерс Онлайн" - це чудова гра, де ви зможете продемонструвати свій розум і кмітливість. Суть гри дуже проста, але при цьому затягне вас не на одну годину. У кожного гравця буде по дванадцять фішок. У першого гравця вони будуть білого кольору, а у другого - чорного кольору. Білі завжди ходять першими. Гравцям слід переміщати свої фішки по клітинах ігрової дошки по діагоналі.

Ваша головна мета - це шашки противника. Постарайтеся вибити всі фішки суперника перш, ніж він встигне це зробити. Усі шашки можуть ходити тільки вперед. Але шашки, які доходять до останньої горизонтальної лінії суперника, перетворюються на дамки і можуть ходити, як вперед, так і назад. Це надає грі особливої родзинки й азарту.

У грі "Чекерс Онлайн", ви зможете зіграти проти комп'ютера або ж на двох разом з другом. Також, вам буде доступний особливий режим, де ви будете грати з ботами в стилі багатокористувацької гри. Тут ви зможете чудово провести час і перевірити свої інтелектуальні здібності. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Чекерс Онлайн, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шашки
4.0793450881612 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 794)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Checkers 2 Online.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 794 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2014.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри