Гра Класичні Шашки

Класичні шашки - це не тільки чудова гра, а й чудовий спосіб прокачати свої інтелектуальні навички. Варто тільки зосередити увагу на ігровій дошці, гарненько обміркувати кожен свій хід і вуаля! Перемога буде у вас у кишені! Але не все так просто. Ви повинні не тільки придумати правильну тактику, а й передбачити всі можливі комбінації і ходи суперника. Тільки в такому разі ви зможете здобути стовідсоткову перемогу.

Як грати?

Щоб почати гру, вам необхідно вибрати ігровий режим. У режимі на одного ви будете битися проти комп'ютера, а в режимі на двох - грати разом з другом. Біля іконки із зображенням мозку знаходиться рівень складності від 1 до 10. Новачкам рекомендується почати з першого рівня, а професіонали можуть впоратися з найвищим рівнем складності. Також, ви зможете вибрати дизайн дошки для шашок і їх забарвлення. Коли вибір буде зроблено, можна сміливо починати.

Ваша половина поля буде на нижній частині дошки, а половина суперника - на верхній частині. Намагайтеся вибити всі шашки суперника і досягти його частини дошки. Кожна фішка, яка стане на стартове місце супротивника, перетвориться на дамку і зможе ходити не тільки вперед, але й назад. Це дасть вам значну перевагу і збільшить шанси на перемогу. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Класичні Шашки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шашки
4.2034579815038 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2487)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Checkers Classic.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 2487 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2014.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри