Гра Шашки: Погром 3Д

Гра "Шашки: Погром 3Д" - це сучасно адаптована онлайн гра за мотивами старої відомої гри Чапаєв! У Шашки Чапаєв грали багато хто, адже ця гра настільки прикольна, що від неї неможливо відірватися. Як же весело стріляти своїми шашками і вибивати шашки суперника!

Гра проводиться на простій шашковій дошці або ж шаховій, без різниці. Грають завжди два гравці в режимі один проти одного. У кожного гравця є свої шашки, розташовані в один ряд на своєму боці, які мають своє забарвлення, наприклад біле або чорне. Гравці роблять удари пальцем по шашці (дають клацання), щоб шашка ковзала вперед і таранила шашки суперника. Чим більше шашок суперника вилетить за межі дошки - тим краще. Виграє той, хто першим скине всі шашки суперника за межі ігрового поля.

Як грати?

Отже, у цій онлайн версії гри, на вас чекає поле розміром 6 на 6, що складається з 36 клітинок. Ви граєте проти комп'ютера і керуєте синіми шашками, а суперник має червоні шашки. Вибирайте напрямок і силу удару по будь-якій з ваших шашок і виконуйте запуск. Постарайтеся збивати шашки суперника і спробуйте влаштувати справжній погром з першого ж пострілу. Не варто запускати шашку занадто сильно, інакше вона може перевернутися або ж просто перескочити свою мету. Скільки перемог поспіль ви зможете зробити? Давайте перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Шашки: Погром 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шашки
4.0379746835443 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 79)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Checkers Smash.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 79 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри