Гра Щаслива Мавпочка 20

Готові до нових пригод разом зі Щасливою Мавпочкою? Тоді, ласкаво просимо в гру "Щаслива Мавпочка 20", де наші хвостаті друзі вже чекають на вас. Щаслива мавпочка обожнює подорожувати, але ніколи не робить цього на самоті. Разом із нею завжди вирушає велике і дружне сімейство мавп. І цього разу ви вирушите разом із ними!

Як грати?

Попереду на мавпочок чекають пригоди протягом 16 рівнів. Разом із ними ви вирушите в подорож найзагадковішими та найнеймовірнішими місцями планети: далекою пустелею, будиночком на дереві лісового поселенця, селом монстрів, секретною лабораторією, гірським храмом, землею аборигенів, піратським кораблем, долиною комах, Кролячим містечком та іншими. Кожна велика мандрівка починається з одного маленького кроку, який приведе вас у дивовижні місця!

На кожному рівні на вас чекають хитромудрі квести з хитромудрими головоломками і хитромудрими загадками. Увімкніть свою логіку на повну потужність, щоб впоратися з кожним завданням за дві секунди. Також, у цих місцях ховаються крихітні мавпочки. Маленькі хуліганки втекли з дому і не хочуть повертатися. Потрібно знайти їх усіх, щоб повернути додому в цілості й схоронності. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Щаслива Мавпочка 20, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1724754244861 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5595)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monkey Go Happy 20.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 5595 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри