Гра Щаслива Мавпочка 24

Пригоди навіженої сімейки мавпочок тривають! Уся рідня Щасливої Мавпочки шаленіє від подорожей, але при цьому вони постійно примудряються влипнути в неприємності. Цей раз не став винятком. У грі "Щаслива Мавпочка 24" гравцям належить рятувати маленьких мандрівниць і витягати їх із нових колотнеч. Це буде непросто, але ви обов'язково впораєтеся!

Сьогодні вам належить запобігти пограбуванню банку, а також знайти п'ять каменів і вбити чаклуна Гаргамена. Щойно з цим буде покінчено, ви вирушите в мандри світами й епохами. Разом з мавпочкою ви побуваєте за часів епохи Відродження, відвідаєте секретну лабораторію, познайомитеся з буднями розробників ігор, спуститеся на дно океану, опинитеся в племені дикунів і відвідаєте найдивовижніші куточки нашого світу.

На кожній локації на вас чекає складний, але дуже цікавий квест. Щоб його пройти, потрібно влаштувати мозковий штурм і впоратися з витонченими головоломками та логічними задачками. Також, шукайте різні предмети, які допоможуть отримати підказку. Допоможіть мавпочці та її родичам повернутися додому і знову радіти життю. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Щаслива Мавпочка 24, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1117861482382 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 823)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monkey Go Happy 24.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 823 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри