Гра Щаслива Мавпочка 17

Ніхто не любить пригоди більше, ніж Щаслива Мавпочка! Маленька бешкетниця обожнює подорожувати незвіданими місцями. Частенько їй складають компанію родичі. Уся сімейка мавпочок миттєво наважується на нові мандри і не вагаючись вирушає в дорогу. Ви готові приєднатися до них? Тоді, ласкаво просимо в гру "Щаслива Мавпочка 17".

Як грати?

Загалом у грі шістнадцять рівнів, де на вас чекають запаморочливі пригоди! Цього разу сімейка кумедних мавпочок вирушить у дивовижні місця, де рідко бувають чужинці. Серед них: таємний притулок чаклуна, похмурий замок, вежа гірських розбійників, ковбойський салун, готичний замок, країна висхідного сонця Японія, хатина Баби Яги, світ майбутнього і старовинна садиба. Це буде по-справжньому приголомшлива подорож!

Уважно огляньте місцевість, на якій опинилася мавпа. Навколо знаходиться безліч різних предметів, і заховані підказки. Варто бути уважнішим, і ви зможете без проблем їх виявити. Використовуйте своє логічне мислення і кмітливість, щоб впоратися з усіма головоломками і загадками, які чекають на вас у кожному квесті. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Щаслива Мавпочка 17, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2947090819186 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6067)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monkey Go Happy 17.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 6067 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри