Гра Проклятий Скарб: Пакет рівнів

Гра "Проклятий Скарб: Пакет рівнів" - продовження відомої гри на тему "захист вежі", у якій ви знову гратимете на боці темних сил. Основна мета - захищати свої дорогоцінні камені від крадіжки праведними героями. Ви злісний полководець, який не стоятиме осторонь і просто дозволятиме будь-кому забирати прокляті коштовності.

Встановіть свою оборону, побудуйте свою стратегію і знищіть героїв, завжди нагадуючи їм про одне: не чіпай мої дорогоцінні камені! Захистіть свої дорогоцінні камені від хвиль грабежу героїв! Встановлюйте вежі з 12 різними поліпшеннями та унікальними здібностями. Вам буде доступно 33 епічних уміння, щоб розблокувати і додати до вашої вогневої потужності. Також вам будуть доступні руйнівні заклинання, такі як Метеор і Божевілля, щоб знищити загарбників на 15-ти захопливих рівнях. На вас чекає багато годин гри та захоплення, щоб отримати бажаний рейтинг "Діамант" у всіх рівнях.

Як грати?

Встановіть вежі, щоб зупинити і знищити всіх і кожного. Переконайтеся, що до кінця раунду у вас залишився хоча б один скарб, і ви переможете. Виберіть із 6 різних типів веж і кілька різних поліпшень для кожної вежі. Використовуйте стратегію, щоб придумати, які вежі будувати, коли будувати і де їх ставити. Дозвольте їм впоратися з важким підйомом прицілювання і стрільби, коли ви відступаєте і будуєте свою імперію.

У грі "Проклятий Скарб: Пакет рівнів" хвилі ворогів нападають на ваш замок. Ви повинні будувати вежі зі спеціальними здібностями, щоб захистити свій замок і свої скарби. Спробуйте знищити ворогів, перш ніж вони схоплять дорогоцінний камінь, але навіть якщо вони це зроблять, у вас буде шанс зупинити їх на зворотному шляху і врятувати свої дорогоцінні камені. Використовуйте вашу мишу і утримуйте "Шифт", щоб побудувати кілька веж або застосувати кілька заклинань. Ви також можете використовувати гарячі клавіші. Дивіться всередині ігрові підказки та підручник для отримання додаткової інформації!

Тут розташована онлайн гра Проклятий Скарб: Пакет рівнів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.133971291866 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 209)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • -
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cursed Treasure: Level Pack.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 209 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри