Гра Божевілля Міні-Бога

"Божевілля Міні-Бога" або (Minigod Madness) - це онлайн-битва один на один за участю неймовірних міфологічних персонажів! Це стратегічна гра в якій сотні героїв перетинають свої життя та історії в одній пригоді.

Що, якщо Тор послав Лицарів Круглого столу або Робін Гуд вкрав блискавки Зевса? Зберіть найкращу команду, яку ви можете собі уявити, і дізнайтеся, як поліпшити їхні неймовірні навички, комбінуючи всі види зброї, щоб перемагати своїх супротивників з найменшими зусиллями. Продумайте свої стратегії атаки і станьте переможцем у найзахопливішій і найвеселішій битві, яку тільки можна уявити.

Як грати?

Створіть команду з міфологічних героїв і псевдо богів та приведіть її до перемоги над командами інших гравців. Ваша мета - стратегічно розмістити істот на ігровому полі, дати кожному особливу силу і потім битися. У вашому розпорядженні будуть сотні героїв, яких вам доведеться постійно покращувати. Спочатку, вам потрібно буде виграти кілька матчів, в яких ви вивчите основи гри. Коли ви пройдете їх, ви зможете почати грати проти реальних гравців на сервері. Просто придумайте найкращу стратегію і перемагайте в кожному матчі. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Божевілля Міні-Бога, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3832487309645 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 394)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minigod Madness.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 394 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри