Гра Корови Проти Вікінгів

Легенди свідчать, що в стародавні часи, люди відомі як вікінги, управляли землею Ютландії. Вони жили разом із коровами, які допомагали їм орати городи та в різних фермерських справах. Одного разу між вікінгами і коровами сталася сварка, внаслідок чого корови сильно розлютилися і вирішили напасти на поселення вікінгів.

У сьогоднішній стратегічній грі на захист вежі, ви маєте допомагати вікінгам захищати свою територію від нападу корів. Для цього потрібно побудувати вздовж шляху оборонні вежі та використовувати їхні спеціальні атакувальні можливості. Гра складається з рівнів, які розділені за трьома островами, що розташовані в північному морі. У кожному рівні вам належить відбити певну кількість ворожих хвиль. Кожна хвиля складається з декількох корів різного виду, від простих до найбільших і найсильніших.

У грі "Корови Проти Вікінгів" існує всього 4 типи оборонних будівель, а саме: вежа лучників, вежа магів, катапульта і башта, що уповільнює. Будуйте всі види веж на шляху, яким пробиратимуться злі корови. Використовуйте доступні магічні заклинання, щоб вражати безліч ворогів або прискорювати силу і швидкість своїх будівель. Грайте, проходьте рівні та отримуйте очки, щоб покращувати вежі вікінгів, прокачувати їхні характеристики, вартість і наділяти їх особливими можливостями.

Гра досить складна, але вона пропонує простий ігровий процес, приємну графіку, цікавий ігровий сюжет і багато іншого. Так що швидше починайте боротьбу проти корів і покажіть їм на що здатні вікінги. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Корови Проти Вікінгів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3685249136655 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2027)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cows Vs Vikings.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 2027 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри