Гра Стратегії: Фентезі-Битви

Фентезі-Битви - це крута і дуже захоплива тривимірна стратегічна тривимірна гра, у якій ви братимете участь в епічних битвах із нежиттю. Ваше завдання правильно розставляти своїх воїнів на полі бою, щоб вони йшли вперед і билися з натовпом нежиті в кожному з рівнів. Усього гра розділена на 3 локації, а саме: алея смерті, некрополіс і підземний світ. Кожна локація містить по 12 рівнів, у кожному з яких вам потрібно здобути перемогу.

Як грати?

На початку кожного рівня ви можете створювати воїнів на своєму боці поля битви. У кожного підрозділу є свої сильні та слабкі сторони. Використовуйте стратегічні побудови для досягнення перемоги. Вибирайте воїнів з 12-ти різних типів, таких як: лучники, воїни з сокирами, вершники, лицарі, лучники, маги та інші. Кожен тип воїнів по-своєму гарний і відіграє особливу роль під час кожної битви.

Щоб перемагати і пройти всі рівні, вам потрібно уважно придивлятися до армії ворога. Залежно від цього ви повинні розставляти на полі бою певних воїнів. Найкраще завдають шкоди лицарі та маги, але й коштують вони дорожче за інших, тож у грі є баланс. Чи зможете ви вибрати правильних воїнів і створювати непереможну армію щоразу, щоб пройти всі рівні гри? Давайте подивимося!

Тут розташована онлайн гра Стратегії: Фентезі-Битви, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1965317919075 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 173)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - вибрати / встановити воїна
  • + or - рухати карту
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fantasy Battles - Strategy.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 173 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри