Гра Стратегії: Битва за Королівство

Приготуйтеся до найепічнішої та найвеселішої битви в новенькій стратегічній грі під назвою "Битва за Королівство". Ви маєте захищати своє миле королівство від брудних демонів, моторошних монстрів, радіоактивних бургерів та інших жахливих істот. У вас є різні воїни, доступні у вашій армії: дракони, єдинороги, тигри, вовки, кішки, геній мозку, броненосці, котики, їжачки, дракони-кіборги, єдинороги, тигренята, морські дракони, смердючі скунси, лисиці з парасольками, солдати-їжачки та собачки. Всі ці звірі можуть битися на вашому боці і всі вони допомагатимуть вам захищати королівство.

Уся гра складається з 40 рівнів, які розділені на 4 різні світи. Також у грі є понад 30 видів звіряток, які ви можете розблокувати і використовувати для захисту вашого замку.

Як грати?

Починайте гру з першого рівня, встановлюйте своїх воїнів на полі бою і збирайте кристали. Це ігрова валюта за яку можна купувати більше воїнів під час бою. Побудуйте свою оборону і не допустіть, щоб ворог прорвався у фортецю. Зараз саме час рятувати своє королівство від брудних демонів! Кожен з ваших воїнів має свої особливості і ви повинні грати мудро, щоб перемогти своїх супротивників. Переконайся, що вороги не дійдуть до вашого замку, інакше королівство завалиться і гру буде програно.

Тут розташована онлайн гра Стратегії: Битва за Королівство, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0343007915567 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 379)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Battle For Kingdom.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 379 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри