Гра Цивілізація Шестикутників: Повстання Племен

"Цивілізація Шестикутників: Повстання Племен" - це захоплива стратегічна гра, у якій ви матимете змогу збудувати власну імперію, починаючи від невеличкого поселення і закінчуючи могутньою цивілізацією! Вам належить виступити в ролі мудрого правителя, якому необхідно розвивати свої землі, проявляти навички дипломатії та нарощувати військову міць для оборони своїх кордонів.

Як грати?

Насамперед вам потрібно побудувати ферму, яка забезпечить ваших підданих їжею. Потім слід поставити армійські казарми для підготовки ваших військ. Відкривайте шахти і добувайте цінні ресурси, які знадобляться для зведення інших споруд. Захоплюйте села і розширюйте свої володіння, поступово нарощуючи перевагу над суперником. Вивчайте нові технології, завдяки яким ви зможете відкрити доступ до більш сучасних будівель. Ваша головна мета - розгромити ворожу фракцію і захопити її столицю. Досліджуйте безкраї землі, відкривайте нові континенти і підкорюйте варварські племена. Колонізуйте острови і відправляйте загони в експедиції для розвідки територій. Очоліть свою цивілізацію, завоюйте світ і станьте королем цієї епохи!

Тут розташована онлайн гра Цивілізація Шестикутників: Повстання Племен, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.75 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
  • - наблизити / віддалити камеру
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Civilization Hex: Tribes Rise.
  • Вона отримала оцінку 2.8 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри