Гра Моба Симулятор

Гра "Моба Симулятор" - це одна з найкращих стратегій у режимі "Моба", де ви обираєте між героєм-жінкою та чоловіком і приєднуєтеся до бою. Основне завдання в грі - зруйнувати всі ворожі завдання і дійти до основного (головної будівлі), знищення якого принесе вам перемогу.

Чоловічий герой схожий на героя LOL на ім'я Грейвс, який озброєний двоствольною снайперською зброєю. А жіноча героїня схожа на Королеву клинків із гри Starcraft 2. У Королеви клинків немає зброї, але у неї є чотири заклинання здібностей, які завдадуть великої шкоди юнітам, вежам та іншим гравцям. Її недолік - дальність, вона повинна вступати в бій з близької відстані і під час атаки веж отримає велику шкоду. У чоловічого героя є велика перевага через його дальність: він може розслабитися, відкинувшись на спинку крісла і стріляючи в кріпа і турелі з безпечної відстані, але в нього мало здоров'я, що означає, що він помре від одного влучання від веж і навіть одиниці. У першої вежі менше шкоди і броні, її легше зруйнувати, але наступні дві, які розташовані поруч з базою, вб'ють вас одним ударом, тому переконайтеся, що ви використовуєте заклинання шкоди на вежах і не перебуваєте в їхній зоні дії, нехай юніти йдуть попереду, а ви стріляєте ззаду. Заповніть свій інвентар найкращими предметами, щоб впоратися з великою шкодою, рухайтеся швидко, ухиляйтеся від військ ворога, вони будуть зосереджені тільки на вбивстві вас у боях. Коли останні вежі будуть зруйновані, ви можете знищити нексус (базу), щоб виграти гру.

Як грати?

Збирайте багато шкоди і використовуйте заклинання "W" героя-чоловіка, яке на кілька секунд збільшить його дальність атаки і вогневу міць на 300%. Виберіть найкращі предмети, в магазині їх 14, об'єднайте їх, щоб отримати регенерацію мани для заклинань, броню, щоб отримувати менше шкоди, і купіть предмет під назвою "Великий меч", який забезпечить вам +80 шкоди і +20 до швидкості атаки - найкращий предмет, який ви можете купити!

Відточуйте свої навички і постарайтеся завдавати останнього удару по крипах, щоб отримати гроші. Щоб купувати предмети, вам потрібні гроші, тому постарайтеся синхронізувати рух, стрілянину і заклинання. Насолоджуйтеся розслаблюючою музикою, приємним плавним ігровим процесом і приємним голосом гри, як у грі LOL, коли герой мертвий, ви почуєте: "герой убитий!

Тут розташована онлайн гра Моба Симулятор, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.929203539823 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 226)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Moba Simulator .
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 226 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри